Yager & May Saltskrubb

De beste, naturlige ingrediensene, lager den beste naturlige saltskrubben. 

Tilgjengelig: 7 stykker på lager

229,00 kr

Legg til

Mer informasjon

Håndlaget med havsalt fra det kalde klare vannet fra Saltsteinsleia nordvest i Norge. Det gammeldagse håndverket med krystallisering og håndhøsting av havsaltet gir vår skrubb en unik tekstur, og det høye innholdet av mineraler vil gi næring til og fornye sliten, tørr og grov hud. Innholdet av kokos- og sheasmør, mandel- og olivenolje vil mykgjøre, beskytte og bevare hudens fuktighet. Den behagelige duften kommer utelukkende fra eteriske oljer. Fri for surfaktanter, parabener og syntetiske dufter. Masseres forsiktig inn i fuktig hud for eksfoliering og for å øke blodsirkulasjonen. Skyld med rent vann.

 

Ingredienser: Havsalt, søtmandelolje, rapsolje, olivenolje,  Kakaosmør, sheasmør, cetyl alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Butylene Glycol, eterisk olje, honning, paraben-fri konserveringsmiddel, vitamin E  

--------------------------------------

Yager & May er en liten skatt fra Fredrikstad - her bor Rachel, som lager alle såpene, saltskrubbene og leppepomaden til Yager & May! Er det ikke fint?

Alle ingrediensene hun bruker er naturlige, honningen er fra Sandefjord, saltet i skrubben er fra Saltsteinsleia på Nord-Vestlandet. Duftene er fra oljer - ikke noe syntetisk eller noe skumle saker her. Alt er selvfølgelig fritt for parabener. 

Vi digger produktene til Rachel og hele greia med Yager & May - det er så gøy med sånne damer og historier! 

Hurra! 

  • Kommentarer
  • Det er ingen kommentarer ennå.

    Skriv din kommentar

    Skriv din kommentar