Acqua delle Langhe

Herlig parfyme fra Italia, som vi fant på en biltur i Piemonte! Parfymene er navngitte etter forskjellige Baroloviner, for å hedre disse kjente navnene og binde...

Tilgjengelig: 11 stykker på lager

540,00 kr

Legg til

Mer informasjon

Nyhet, nå i 30 ml. !


"Alba" fra utvalget til Acqua delle Langhe er en dynamisk, feminin duft og navnet minner om starten på en ny dag.

 

Denne duften er sammensatt av friske lukter, de første du legger merke til er sitron, bergamot, neroli og en dæsj rose. Luktene som kommer frem etter et par timer er en ordentlig bukett med lukter med pelargonier, olivenblomst, jasmin og "broom". Lukten som kommer ut til slutt er en sammensetning av musk, seder tre og sjøsprøyt.

Den rene blomsterduften til "Alba" fra Acqua delle Langhe gir en herlig "boost", og er full av eleganse og feminin sjarme.

 

Denne duften, "Arborina", deler navn med en deilig vin. Duften har en Italiensk karakter med middelhavsk letthet.

 

Med en hel drøss av sitruslukter som sitron, grapefrukt, bergamot, petirgrain og et hint av kardemomme gir parfymen en cologne-aktig lukt. De neste luktene som åpenbarer seg er blomsterlukter som iris og jasmin, som er delikate uten å bli for dominerende. Til slutt kommer sedertre, rosentre og musk som fremhever den myke, blomsterlukten med en fin jordlig aksent.

Til å begynne med opptrer parfymen som en ren sitrusduft, men gradvis viser "Arborina" flere nye sider og blir en elegant, silkemyk og feminin duft - veldig fascinerende og elegant.

 

"Lirano" fra Acqua delle Langhe tar deg til kysten og viser frem sine rene og oppfriskende karakter.

 

Det er hovedsaklig de maritime luktene du finner i "Lirano", sammensatt med forsiktige hint av jasmin, lilje og rose. Deretter kommer lukten av krydderaktig høy og patchouli, i denne parfymen er disse duftene så lett som en sjøbris. Vanilje, tonka bønne og musk fungerer som ankere i parfymen, men samtidig er disse luktene fjærlette.

Kreasjonen "Lirano" viser letthet og skjønnhet forbundet med en dag på sjøen, og lar oss finne fred, balanse og gir nyvunnet styrke.

 

Parfymen "Neirane" fra Acqua delle Langhe er som er fantastisk bukett med blomster.

 

Iris, ylang-ylang og pelargonier er delikat satt sammen med de krydrede luktene av koriander og kummin. Varmen fra musk, sedertre og lær er med på å runde av parfymen og skape den perfekte, feminine duften. PS: Vår mest populære duft. ;-)

 

Acqua delle Langhe "Sarmassa" er en duft som vil begeistre venner og fans av parfymer i stadig endring ved bruk.

 

Det begynner som en frisk og fruktig duft, med lukter som sitron og appelsin. Men i hjertet av luktene viser den sitt sanne fjes. Musk, honning, de fineste krydder, vanilje og ambra minner om deilig mat og verdifullt krydder. Den oser av mystiske og sensuelle dufter. Sist, men ikke minst, har den dufter av harpiks, kvae og "powdery notes".

 

 

"Villero" fra Acqua delle Langhe er en middelhav-aktig lukt som tatt rett ut av en billedbok.

 

Sammen, skaper sitron, appelsin, petitgrain og bergamot en duft som det vakreste solskinn og de blir støttet opp av lavendel og kardemomme. Rosmarin og blomsterdufter er hjertet av duften, inkudert lilje, rose og jasmin - tilkaller varmen fra våren som hviler på rosentre, trealge, grapefrukt, hvit musk og øst-Indisk gress.

En bølge av "La Dolce Vita" (det søte liv) strømmer ut fra denne sitrusduften med svak blomsterlukt.

Dataark

  • Kvalitet: 30 ml.
  • Kommentarer
  • Det er ingen kommentarer ennå.

    Skriv din kommentar

    Skriv din kommentar