Harney&Sons JULEte

Deiligste julete! Og fineste bokser! Nå kommer julestemningen inn i huset! 

Tilgjengelig: 24 stykker på lager

165,00 kr

Legg til

Mer informasjon

HT Holiday te : Nydelig boks med te for julen - som faktisk er en favoritt året rundt!

Holiday te er en sort te blandet med sitrus, kardemomme, nellik, kanel og muskat - som får deg i den rette julestemningen. Kjemegod med litt honning og melk - den kan minne litt om chai i juledrakt.

 

White Christmas består av sunn hvit te - den reneste formen for te - som er blandet med mandel og kardemomme. Denne teen mye lysere i fargen, med en mild og forfriskende nøtteaktig smak, som får deg i den rette julestemningen!

 

Celebration Tea er basert på tradisjonelle engelske smaker for vintersesongen. En nydelig sort te med aprikos, hasselnøtt, kanel og blå kornblomst. En utrolig hyggelig gave for hele julesesongen!

 

For over 30 års siden utviklet John Harney en spesiell interesse for ekslusiv te. Harney & Sons ble startet med et ønske om å levere te av beste kvalitet til sine kunder, og drives fortsatt etter det samme ønske. Bedriften er fremdeles familieeid- og drevet, med tre generasjoner Harney’s som ivaretar Johns tradisjon for te av beste kvalitet. De reiser jorden rundt i jakten på de beste ingrediensene, og er delaktig i prosessen fra begynnelse til slutt - fra å finne de beste tehager, til blendingen, og til pakkingen av sluttproduktet.

 

Det er ikke rart at dette er den beste teen vi noen gang har smakt!

  • Kommentarer
  • Det er ingen kommentarer ennå.

    Skriv din kommentar

    Skriv din kommentar