Generelt
For å kunne handle hos oss må du være fylt 18 år. Hvis du er under 18 år kan du handle varer med postoppkrav. Du har også mulighet til å la dine foresatte eller en annen myndig person foreta bestillingen for deg.

Levering
Per i dag leverer vi kun varer i Norge.

Bestillingsprosess
Din ordre er bindende når ordren er registrert i vårt system. Ønsker du å annullere at ordren blir behandlet må du kontakte oss umiddelbart. Hvis ordren blir sendt har du likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Returfrakt må dekkes av kunde.

Når vi har sendt din ordre vil vi sende deg en ordrebekreftelse / faktura på e-post. Hvis det er noe galt med din ordre vil vi ta kontakt med deg på telefon eller e-post. Eksempler på dette kan være varer som er utsolgt.

Opplysninger i nettbutikk
Vi gjør vårt ytterste for å vise korrekt informasjon angående våre varer i nettbutikken. Vi må imidlertid ta forbehold om at bilde-/ skrive-/ trykkfeil kan forekomme. Slike feil kan føre til at vi ikke kan levere i henhold til feilinformasjon i nettbutikk eller markedsføring. Ellers forbeholder vi oss retten til å kansellere din ordre eller deler av den dersom varen du ønsker er utsolgt. Ved slike situasjoner vil du melding om dette på e-post.

Priser
Våre priser er inkludert merverdiavgift. Totalprisen inkludert frakt vises når du har logget deg inn og går til kassen.

Betaling
Hos oss kan du  velge å betale med Klarna Faktura, Klarna Konto, Klarna Delbetaling eller Kredittkort

Levering
Har vi alle varer på lager sendes bestillingen omgående fra butikk, leveringstiden med posten er avhengig av hvor du bor i landet, normalt 3-5 dager.

Salgspant
Vi tar salgspant i utleverte varer inntil kjøpsummen inkludert eventuelle påløpte renter og gebyrer er betalt i sin helhet.