Vesker Det er 33 produkter.

SB SiriBrodersen fører et eksklusivt utvalg av skinnvesker, alle er designet av Siri Brodersen fra Lyngør.

 

Enkel eleganse, funksjonalitet og gode skinnkvaliteter står i fokus når Siri Brodersen designer sine vesker.  Veskene må være praktiske og kunne brukes i hverdagen, uansett vær og vind.

 

Vesken i seg selv må ikke være for tung, du skal jo tross alt fylle den opp med en hel hverdag! De skal være i god kvalitet, godt håndverk og til en overkommelig pris.

 

Vi bruker mest storfeskinn, kalveskinn og noe griseskinn til mindre clutcher etc. Skinnet er av høy kvalitet og vi bruker ulike typer behandling av skinnet, alt etter som hvilket uttrykk vi vil ha på veskene våre, stivt eller mykt etc.

 

I utgangspunktet anbefaler vi ingen spesiell behandling av veskene våre, det beste er å bruke dem! Den første ripen er alltid verst og man kan selvfølgelig behandle veskene med spesialprodukter for skinn hvis man ønsker det.

 

 

Våre veskefabrikker ligger i Firenze/Italia, på Sri Lanka og i Kina.  

Er du svak for den perfekte, deilige skinnvesken? Blir du litt mo i knærne når du finner den, og må bare kjenne og snuse på skinnet? Da har du kommet til riktig sted! Vi håper du finner din hverdagsfavoritt SB-veske!